Ammoniakwater

 
 
Ammoniak wordt geproduceerd door het onder hoge druk combineren van waterstof en stikstof in de aanwezigheid van een katalysator. De belangrijkste grondstoffen zijn aardgas en lucht. Ammoniakwater wordt geproduceerd door het oplossen van pure ammoniak in gedemineraliseerd water.
 
OCI Nitrogen produceert ammoniakwater in Geleen en Rotterdam (Europoort). Het ammoniakwater is  geschikt voor alle bekende toepassingen van het product.
 
Ammoniakwater wordt gebruikt als stikstofbron in fermentatieprocessen (aminozuren, gisten en eencellige eiwitten) voor voedsel en farmaceutische producten.
Ammoniakwater van OCI Nitrogen is van uitstekende kwaliteit voor storingvrije denitrificatie van rookgassen.
 
Wij zijn een concurrerende en betrouwbare leverancier van ammoniakwater via treinwagons, schepen en tankwagens van onze productie, opslag- en verlaadinstallaties in Geleen en Rotterdam. Met hoogwaardig product en een betrouwbare aflevering komen wij tegemoet aan de wensen van onze klanten.

Wilt u meer weten over de specifieke product eigenschappen raadpleeg dan de product data sheet en de material safety data sheet.
 
 
 
 
© 2012 OCI Nitrogen
Legal & Privacy statement  |  Cookie policy